Festivali i Filmit Vankouver

Këtë muaj nga data 26 shtator-11 tetor mbahet Festivali Ndwrkombëtar i Filmit Vankouver.

E premte, 04 Tetor 2013

Ky festival është ndër 5 festivalet më të mëdha në Amerikën Veriore që shfaq filmat në 10 ekranet e mëdha nga 80 vende të ndryshme.

Festivali shfaq një zgjedhjen më të gjerë të filmave të Azisë Lindore jashtë rajonit, dhe gjithashtu ka një nga programet më të mëdha të dokumentarëve.

Edhe pse duhet të jeni të anëtarësuar për të marrë pjesë, ende është e mundur që të jeni pjesë e tij me anëtarësimin vjetor që kushton vetëm 2 $, dhe ju mund të regjistroheni online ose të shkoni direkt aty dhe patjetër duhet të jeni mbi 18 vjeç.

Vitin e kaluar, gala mbrëmja përmbyllëse e filmit ishte e hapur për të gjithë, dhe filmat u shfaqën në një ekran 50-ft në Qendrën e arteve në Vankuver. /infoGOLBI/

Leave a Comment