AAG uron 28 nëntorin, dita e flamurit

AAG uron 28 nëntorin, dita e flamurit

urime_28_nentori-t2

Festat e ditëve të mëdha siç është 28 Nëntori, u japin shpirt ngjarjeve historike, me dëshirën që të jetojmë përherë në harmoni me njëri tjetrin, duke kujtuar me krenari të kaluarën, duke mbrojtur të tashmen, dhe duke ndihmuar të ardhmen, si forcë dhe shtytje për të qenë atdhetarë konsekuent, oratorë e mjeshtër të penës, të zotët e punës, besnik të fjalës dhe liridashës, Asociacioni për Afirmimin e Gruas të gjithë bashkëkombasve shqiptarë jua uron ditën e pavarësisë, Ditën e Flamurit!

Zyra për Media dhe Marrëdhënie me Publikun

Leave a Comment