Përfundoi kursi i rrobaqepësisë në fshatin Batincë që po realizohej nga AAG

Përfundoi cikli i parë i kursi i rrobaqepësisë në fshatin Batincë që po realizohej nga Asociacioni për Afirmimin e Gruas.

19964690_2004990852859851_931682700_n

Kursin në fjalë e kanë ndjekur 10 kursiste, të cilat morrën diploma për përfundim të suksesshëm të kursit.
E pranishme në ceremoninë e ndarjes së diplomave qe edhe kryetarja e Asociacionit për Afirmimin e Gruas (AAG), znj. Ajgyl Sulejman, e cila përshëndeti kursistet dhe i uroi që kjo diplomë t’u shërbejë në të ardhmen në të mirën e tyre personale dhe të pergjithëshme.

19970856_2004990776193192_290108971_n

Më pas u bë prezantimi i veshjeve të qepura nga kursistet dhe e gjithë kjo u pasua me një koktej të organizuar nga Asociacioni për Afirmimin e Gruas.

19894504_2004990922859844_648168227_n 19964777_2004990899526513_1416518540_n 19987285_2004991256193144_1695927398_n 19987459_2004991022859834_1677669734_n

 

 

Zyra për informim dhe mardhënie me publikun

Leave a Comment