U realizua ligjerata e dytë në qytetin e Kumanovës, në kuadër të ditës së shëndetsisë me temë “Depresioni sëmundja e shekullit”

Me 5 prill në qytetin e Kumanovës me sukses u realizua tribuna me temë “Depresioni sëmundja e shekullit” nga Ibadete Ramadani magjistre e psikologjisë.


17821051_1858422340850037_1437969127_n

Të pranishme ishin një numër i konsiderueshëm gra, psikologe Ibadete në fillim foli për çrregullimet e depresionit, shpjegoi në mënyr të hollësishme edhe për fazat e depresionit duke filluar nga më e lehta deri tek çrregullimet më të rënda.

17792293_1858437300848541_1008456890_n

Rëndësinë e mjekimit sa më të hershëm të tyre, ajo foli edhe për rëndësin e mjekimit të depresionit me psikoterapi dhe mjekimin me medikame, nuk munguan edhe pyetjet e shumta nga të pranishmet.

Zyra për marëdhënie me publikun.

Leave a Comment