“Bashkë me filloristët përgjatë uikendit”

Edhe gjatë këtij uikendi fëmijët fillorist ishin prezent në qendrën e AAG-së në Shkup

17506610_1852485538110384_474481349_n 17671060_1852485441443727_601172486_n

Edhe gjatë këtij uikendi fëmijët fillorist ishin prezent në qendrën e AAG-së në Shkup për tu pajisur me njohuri nga lënda e mësim besimit dhe nga lënda e mësimit të leximit të Kur’anit. 17742261_1852485634777041_1614605904_n

 

Temat të cilat u zhvilluan këtë takim ishin: “Sinqeriteti” dhe “Gënjeshtra”, ndërsa në lëndën e Kur’anit fëmijët mësuan rregulla të reja në përforcimin e leximit të Kur’anit.

17757750_1852485331443738_772882984_n 17757804_1852485681443703_1831229385_n

 

 

 

 

 

 

 

Zyra për Media dhe Marëdhënie me Publikun

Leave a Comment