Vazhdon kursi “Bashkë me filloristët përgjatë vikendeve”

Edhe këtë fundjavë u realizuan orë me katër grupet që janë pjesë e këtij kursi.

16830365_733913923437175_1337370841_n

Fëmijët ndoqën orë nga lënda e mësim-besimit, me temat: “Jusufi a.s.”, “Rregullat e gjumit dhe zgjimit”, “Namazi”, dhe “Emri i Allahut ‘El-Xhebbar’ – I Gjithëfuqishmi”.

16809883_733914123437155_1006854432_n

Në orën e kreativitetit fëmijët shfaqën aftësitë e tyre si dhe mësuan teknika të reja duke punuar me materiale të ndryshme, punimet “Qyteti” dhe “Anija në oqean”.

16831222_733898806772020_7455444_n 16831415_733898193438748_934039312_n 16830320_733897623438805_1642080434_n 16830257_733897050105529_496979530_n 16808463_733916436770257_1271180082_n

Kurset “Bashkë me filloristët përgjatë vikendeve” mbahen çdo të shtunë në zyret e AAG-së në Shkup.

Zyra për media dhe marrëdhënie me publikun

Leave a Comment