Aktiviteti përmbyllës i fushatës “Vlerësoje jetën,kujdesu për shëndetin”

E Premte 08.04.2016

Asociacioni për Afirmimin e Gruas në bashkëpunimin me Forumin Rinor Islam realizoi ligjeratë në qytetin e Kërçovës.

12986427_10153575824525983_104852722_o

Asociacioni për Afirmimin e Gruas në bashkëpunim me sektorit e femrës pranë Forumit Rinor Islam dega në Kërcovë realizoi ligjeratë me temë “Diabeti gjatë shtatëzanis” në kuadër të fushatës “Vlerësoje jetën, kujdesu për shëndetin”, me ligjëruesen dr.Lulije Ibraimi Jahja.


12980816_10153575824775983_1788300993_o

Doktoresha tregoi simpomat e diabetit, tipet e diabetit, gjithashtu tregoji mjetet për matjen e diabetit si dhe formën se si bëhet matja, si dhe paraqitjen e e saj gjatë shtatzanisë.

12986478_10153575824665983_1984269196_o

Në fund pasuan edhe pyetjet për sa i përket kësaj teme nga ana e pjesëmarëseve. Ky aktivitet njëherit ishte edhe aktiviteti përmbyllës i fushatës së lartëpërmendur për këtë vitë.

Asociacioni për Afirmimin e Gruas

Zyra për Media dhe Marrëdhënie me Publikun

 

Leave a Comment