Shënohet Dita e Shëndetësisë edhe në Tetovë

E  Enjte 07.04.2016

Në kuadër të fushatës “Vlerësoje jetën,kujdesu për shëndetin” u  shënua dita e Botërore e Shëndetësis edhe në Tetovë .

Në fillim fajlim përshëndetës kishte kryetarja e Asociacionit për Afirmimin e Gruas znj.Ajgyl Sulejman, e cila pëshëndeti këtë organzimin dhe tregoji mbi rrjedhën e fushatës.

12948401_1392585170767092_243336053_o

Në qendrën aftësuse të gruas në Tetovë me filliora 12:00 u realizua ligjeratë, ku ligjëruese ishte dr.Mirlinda Misimi e cila elaboroi temën: “Diabeti, pasojat dhe trajtimi” ,në këtë temë u bisedua mbi llojet e diabetit dhe si mjekohen ato.

tet

Nga të pranishmen në fund kishte edhe pyetje të cilave ju përgjigjë doktoresha e nderuar. Kjo ligjeratë është ligjerata e katërt e cila është realizu në kuadër të fushatës “Vlerësoje jetën, kujdesu për shëndetin”.

tet2

Asociacioni për Afirmimin e Gruas

Zyra për Media dhe Marrëdhënie me Publikun

Leave a Comment