Ligjeratë e organizuar në kuadër të Ditës botërore të shëndetësisë

E martë, 05/04/2016

Në kuadër të fushatës ““Vlerësoje jetën, kujdesu për shëndetin”” u realizua ligjeratë në Qendrën Rinore Fri Tetovë me fillim prej ora 18:30.

12957317_10210426423720130_617682741_n

Fjalim përshëndetës kishte nënkryetarja e Asociacionit për Afirmimin e Gruas znj.Ganimet Shasivari ku përshëndeti të pranishmit si dhe njoftoji pjesmarrëset për rjedhshmërin e kësaj fushate.

12966328_10210426425280169_1371236992_n

Tema e kësaj ligjerate ishte “Diabeti, pandemi që po trondit botën”, temën e ligjeroi dr.Mirlinda Misimi.

Doktoresha tregoi simpomat e diabetit, tipet e diabetit, gjithashtu tregoji mjetet për matjen e diabetit si dhe formën se si bëhet matja.

12970591_10210426426040188_1474996540_o

Në fund pasuan edhe pyetjet për sa i përket kësaj teme nga ana e pjesëmarëseve. Kjo ishte ligjerata e tretë me të cilën Asociacioni për Afirmimin e Gruas po shënon ditën Botërore të Shëndetësis.

Asociacioni për Afirmimin e Gruas

Zyra për Media dhe Marrëdhënie me Publikun

Leave a Comment