Category: Kurset e fundjavës

“Bashkë me filloristët përgjatë uikendit”

“Bashkë me filloristët përgjatë uikendit”

Edhe gjatë këtij uikendi fëmijët fillorist ishin prezent në qendrën e AAG-së në Shkup Edhe gjatë këtij uikendi fëmijët fillorist ishin prezent në qendrën e AAG-së në Shkup për tu pajisur me njohuri nga lënda e mësim besimit dhe nga lënda e mësimit të leximit të Kur’anit.   Temat të cilat u zhvilluan këtë takim ishin: “Sinqeriteti” dhe “Gënjeshtra”, ndërsa […]

Read more ›
Edhe këtë javë u realizua kursi “Bashkë me filloristët përgjatë vikendeve”

Edhe këtë javë u realizua kursi “Bashkë me filloristët përgjatë vikendeve”

Kursi “Bashkë me filloristët përgjatë vikendeve” të cilin e realizon Asosiacioni për Afirmimin e Gruas mbahet çdo të shtunë në Qendrën e AAG-së në Shkup. Këtë javë u realizuan orë me katër grupet që janë pjesë e këtij kursi. Fëmijët ndoqën orë nga lënda e mësim-besimit me temat: “Rregullat e ushqimit”, “Shkopi i Musait a.s.”, dhe “Pastërtia”. Poashtu edhe në […]

Read more ›
Në Qendrën e AAG-së në Shkup u realizuan orë në kursin e fundjavës “Bashkë me filloristët përgjatë uikendeve”.

Në Qendrën e AAG-së në Shkup u realizuan orë në kursin e fundjavës “Bashkë me filloristët përgjatë uikendeve”.

Sot, e shtunë 4 mars 2017, në Qendrën e AAG-së në Shkup u realizuan orë në kursin e fundjavës “Bashkë me filloristët përgjatë uikendeve”. Me grupmoshat 7-9 vjet dhe 10-13 vjet u realizuan tema nga lënda e Mësim Besimit dhe nga mësimi i leximit të Kur’anit. Tema e veçantë për këtë fundjavë ishte: “Vlera e dijes dhe respektimi i mësimdhënësve”, […]

Read more ›
Vazhdon kursi “Bashkë me filloristët përgjatë vikendeve”

Vazhdon kursi “Bashkë me filloristët përgjatë vikendeve”

Edhe këtë fundjavë u realizuan orë me katër grupet që janë pjesë e këtij kursi. Fëmijët ndoqën orë nga lënda e mësim-besimit, me temat: “Jusufi a.s.”, “Rregullat e gjumit dhe zgjimit”, “Namazi”, dhe “Emri i Allahut ‘El-Xhebbar’ – I Gjithëfuqishmi”. Në orën e kreativitetit fëmijët shfaqën aftësitë e tyre si dhe mësuan teknika të reja duke punuar me materiale të […]

Read more ›
“Bashkë me filloristët përgjatë vikendeve” në vizitë Muzeut të Muhammedit a.s.

“Bashkë me filloristët përgjatë vikendeve” në vizitë Muzeut të Muhammedit a.s.

Në vizitë Muzeut të Muhammedit a.s ishin edhe nxënësit pjesëmarrës në vikend kurset që realizohen në Qendrën e AAG-së në Shkup. Ishte rast i shkëlqyeshëm që për së afërmi nxënësit të njihen me jetën e Muhammedit a.s. në Mekke dhe Medine. Në një maketë, miniaturë ishte paraqitur shtëpia e Muhammedit a.s. dhe Xhamia në Medine. Gjithashtu në këtë muze nxënësve […]

Read more ›
AAG ju njofton se nga dita e shtunë, 04 shkurt 2017 vazhdon me ciklin e dytë të kurseve të fundjavës

AAG ju njofton se nga dita e shtunë, 04 shkurt 2017 vazhdon me ciklin e dytë të kurseve të fundjavës

Asociacioni për Afirmimin e Gruas ju njofton se nga dita e shtunë, 04 shkurt 2017 vazhdon me ciklin e dytë të kurseve të fundjavës Nga e dita e shtunë do të vazhdojë kursi i fundjavës “Bashkë me filloristët përgjatë uikendeve” në Qendrën e AAG-së në Shkup. Me datën 04 shkurt 2017, me orar të regulltë do të vazhdojë cikli i […]

Read more ›
“Bashkë me filloristet përgjatë vikendit”

“Bashkë me filloristet përgjatë vikendit”

“Bashkë me filloristet përgjatë vikendit” edhe këtë të shtunë u realizua në Qendrën e Asociacionit për Afirmimin e Gruas në Shkup. Edhe gjatë këtij takimi umbajtën orë nga lënda e mësim-besimit, mësimin e leximit të Kuranit, ndërsa në orën e rekreimit fëmijët shfaqën aftësitë e tyre gjatë punimeve të ndryshme duke përdorur letra shumëngjyrëshe dhe pjata nga plastika. Kurset e […]

Read more ›
Edhe këtë të shtunë vazhdojnë kurset e fundjavës ne Qendrën e AAG – së

Edhe këtë të shtunë vazhdojnë kurset e fundjavës ne Qendrën e AAG – së

Edhe këtë të shtunë vazhdojnë kurset e fundjavës ne Qendrën e AAG – së Këtë jave u mbajt java e dymbëdhjetë e kurseve të fundjavës, të cilat i realizon Asociacioni për Afirmimin e Gruas. U realizua ora e mësim-besimit, ora e Kuranit në të cilën u mësuan disa rregulla të leximit, ndërsa ne orën e kreativitetit, fëmijët mësuan dhe punuan […]

Read more ›
Festat e nëntorit, pjesë e punimeve në kurset e fundjavës ne Qendrën e AAG – së

Festat e nëntorit, pjesë e punimeve në kurset e fundjavës ne Qendrën e AAG – së

Festat e nëntorit, pjesë e punimeve në kurset e fundjavës ne Qendrën e AAG – së Këtë javë u mbajt java e dhjetë e kurseve të fundjavës, të cilat i realizon Asociacioni për Afirmimin e Gruas. U realizua ora e mësim-besimit në të cilat u elaboruan temat: “Ai është Lutjepranuesi” dhe përsëritje dhe përforcim të shkronjave. Vijoi edhe ora e […]

Read more ›
Kurset e fundjavës: orë sporti për fëmijët

Kurset e fundjavës: orë sporti për fëmijët

E diel, 20 Mars 2016 Fëmijët e kurseve të fundjavës vazhdojnë të zhvillojnë aktivitete të ndryshme rekreative. Këtë të shtunë, ata vizituan sallën e sportit të sh.f. “7 Marsi” ku përgjatë disa orëve, u morrën me ushtrime dhe lojra të ndryshme. Kurset e fundjavës vazhdojnë të mbahen çdo të shtunë, përgjatë vitit shkollor. Asociacioni për Afirmimin e Gruas Zyra për […]

Read more ›