Category: Fushatat

Aktiviteti përmbyllës i fushatës “Vlerësoje jetën,kujdesu për shëndetin”

Aktiviteti përmbyllës i fushatës “Vlerësoje jetën,kujdesu për shëndetin”

E Premte 08.04.2016 Asociacioni për Afirmimin e Gruas në bashkëpunimin me Forumin Rinor Islam realizoi ligjeratë në qytetin e Kërçovës. Asociacioni për Afirmimin e Gruas në bashkëpunim me sektorit e femrës pranë Forumit Rinor Islam dega në Kërcovë realizoi ligjeratë me temë “Diabeti gjatë shtatëzanis” në kuadër të fushatës “Vlerësoje jetën, kujdesu për shëndetin”, me ligjëruesen dr.Lulije Ibraimi Jahja. Doktoresha tregoi simpomat […]

Read more ›
Vazhdon aktiviteti i pestë në fushatën “Vlerësoje jetën, kujdesu për shëndetin” .

Vazhdon aktiviteti i pestë në fushatën “Vlerësoje jetën, kujdesu për shëndetin” .

E Enjte 07.04.2016 Asociacioni për Afirmimin e Gruas në Shkup realizoi me sukses Tribunen me temë  “Diabeti, shkaqet dhe parandalimi i tij”  e ligjeruar nga Dr. Rabije Mustafa.   Në temën e lartëpërmendur mjekja theksoi se diabeti është sëmundje që është përhapur me ritme masive në dekadën e fundit, sidomos te moshat e reja. Theksoi edhe disa faktore që ndikojn […]

Read more ›
Shënohet Dita e Shëndetësisë edhe në Tetovë

Shënohet Dita e Shëndetësisë edhe në Tetovë

E  Enjte 07.04.2016 Në kuadër të fushatës “Vlerësoje jetën,kujdesu për shëndetin” u  shënua dita e Botërore e Shëndetësis edhe në Tetovë . Në fillim fajlim përshëndetës kishte kryetarja e Asociacionit për Afirmimin e Gruas znj.Ajgyl Sulejman, e cila pëshëndeti këtë organzimin dhe tregoji mbi rrjedhën e fushatës. Në qendrën aftësuse të gruas në Tetovë me filliora 12:00 u realizua ligjeratë, ku […]

Read more ›
Ligjeratë e organizuar në kuadër të Ditës botërore të shëndetësisë

Ligjeratë e organizuar në kuadër të Ditës botërore të shëndetësisë

E martë, 05/04/2016 Në kuadër të fushatës ““Vlerësoje jetën, kujdesu për shëndetin”” u realizua ligjeratë në Qendrën Rinore Fri Tetovë me fillim prej ora 18:30. Fjalim përshëndetës kishte nënkryetarja e Asociacionit për Afirmimin e Gruas znj.Ganimet Shasivari ku përshëndeti të pranishmit si dhe njoftoji pjesmarrëset për rjedhshmërin e kësaj fushate. Tema e kësaj ligjerate ishte “Diabeti, pandemi që po trondit botën”, […]

Read more ›
Vazhdojnë aktivitetet e fushatës “Vlerësoje jetën, kujdesu për shëndetin”!

Vazhdojnë aktivitetet e fushatës “Vlerësoje jetën, kujdesu për shëndetin”!

E martë, 05/04/2016 Në vazhdën e aktiviteteve të fushatës “Vlerësoje jetën, kujdesu për shëndetin” u realizua edhe ligjerata e radhës në qytetin e Kumanovës. Fjalën përshëndetëse kishte kryetarja e Asociacionit për Afirmimin e Gruas znj.Ajgyl Sulejman e cila përshëndeti pjesmarrëset dhe theksoi se përhapja e kësaj sëmundje me shpejtësi të madhe është arsyeja e zgjedhjes së saj, si temë e kësaj […]

Read more ›
AAG nisi fushatën “Vlerësoje jetën, kujdesu për shëndetin!”

AAG nisi fushatën “Vlerësoje jetën, kujdesu për shëndetin!”

E hënë, 04 Prill 2016 Me ligjëratë në fshatin Studeniçan, Asociacioni për Afirmimin e Gruas (AAG) shënoi fillimin e fushatës “Vlerësoje jetën, kujdesu për shëndetin”. Në ligjëratën e lartëpërmendur ligjëroi Dr. Rabije Mustafa, mbi temën “Diabeti, shkaqet dhe parandalimi i tij”,temë kjo e cila është edhe fokus i fushatës. U theksua se diabeti është sëmundje serioze dhe nga më të […]

Read more ›
Mbyllet me sukses fushata “Familja është emaneti yt, ruaje!”

Mbyllet me sukses fushata “Familja është emaneti yt, ruaje!”

E martë, 01 Dhjetor 2015 Më datë 30.11.2015 përfundoi fushata e Asociacionit për Afirmimin e Gruas (AAG) “Familja është emaneti yt, ruaje!”. Fushata në fjalë qe organizuar për të shënuar 25 Nëntorin, Ditën ndërkombëtare kundër dhunës në familje, që nga 20 deri më 30 Nëntor. Më datë 30.11.2015 përfundoi fushata e Asociacionit për Afirmimin e Gruas (AAG) “Familja është emaneti […]

Read more ›
“Familja është emaneti yt, ruaje!” – tribunë edhe në Shkup

“Familja është emaneti yt, ruaje!” – tribunë edhe në Shkup

E premte, 27 Nëntor  Në kuadër të fushatës “Familja është emaneti yt, ruaje!” në Qendrën e Asociacionit për Afirmimin e Gruas (AAG) në Shkup u realizua tribunë me temë “Reflektimi i dhunës familjare në edukimin e femijëve”. Në kuadër të fushatës “Familja është emaneti yt, ruaje!” në Qendrën e Asociacionit për Afirmimin e Gruas (AAG) në Shkup u realizua tribunë me temë […]

Read more ›
Fushata kundër dhunës në familje: AAG organizoi tribunë në Tetovë

Fushata kundër dhunës në familje: AAG organizoi tribunë në Tetovë

E premte, 27 Nëntor 2015 Në vazhdën e aktiviteteve të fushatës “Familja është emaneti yt, ruaje!”, Asociacioni për Afirmimin e Gruas (AAG) organizoi tribunë në qytetin e Tetovës.  Në vazhdën e aktiviteteve të fushatës “Familja është emaneti yt, ruaje!”, Asociacioni për Afirmimin e Gruas (AAG) organizoi tribunë në qytetin e Tetovës. Para një numri të konsiderueshëm pjesëmarrësesh, znj. Esma Sherifi-Kurti […]

Read more ›
AAG shpërndau fletushka në sheshin ‘Maqedonia’

AAG shpërndau fletushka në sheshin ‘Maqedonia’

E enjte, 26 Nëntor 2015 Më datë 25.11.2015,  Asociacioni për Afirmimin e Gruas (AAG) organizoi aktivitetin e radhës në kuadër të fushatës “Familja është emaneti yt, ruaje!” gjatë të cilit u bë shpërndarja e fletushkave me të njejtën moto në sheshin “Maqedonia”.  Më datë 25.11.2015,  Asociacioni për Afirmimin e Gruas (AAG) organizoi aktivitetin e radhës në kuadër të fushatës “Familja […]

Read more ›