• Ajgyl Sulejman merr titullin magjistër i shkencave juridike, duke mbrojtur temën “E drejta e gruas në ndërtimin e politikave të punës në Republikën e Maqedonisë”

   Më datë 28 dhjetor 2017, në Universitetin FON në Shkup, para komisionit të përbërë nga Prof. Dr. Nazmi Maliqi (Mentor), Prof. Dr. Temelko Risitevski (kryetar komisioni) dhe Doc. Dr. Sedef Xhafçe (anëtare komisionit) mbrojti me sukses punimim e magjistraturës me temë “E drejta e gruas në ndërtimin e politikave të punës në Republikën e Maqedonisë” Tema në fjalë përmbante pesë […]

  Ajgyl Sulejman merr titullin magjistër i shkencave juridike, duke mbrojtur temën “E drejta e gruas në ndërtimin e politikave të punës në Republikën e Maqedonisë”
 • AAG edhe këtë vitë shënoi “25 Nëntorin – Ditën Ndërkombëtarë Kundër Dhunës në Familje”

  Asociacioni për Afirmimin e Gruas edhe këtë vitë shënoi “25 Nëntorin – Ditën Ndërkombëtarë Kundër Dhunës në Familje”, kësaj rradhe në bashkëpunim me Klubin e Sociologëve “Fehmi Agani”. Konferenca filloi me fjalë përshëndetëse të organizatorëve, Dekanit të Fakultetit Filozofik Prof. dr. Ibish Kadriu dhe kryetares së Asociacionit për Afirmimit e Gruas, zonja Ajgyl Sulejman. Në fjalën përshëndetëse, znj. Ajgyl Sulejman […]

  AAG edhe këtë vitë shënoi “25 Nëntorin – Ditën Ndërkombëtarë Kundër Dhunës në Familje”
 • Në emisionin e mëngjesit në Radio Shkupi, musafire ishte kryetarja e AAG-së zonja Ajgyl Sulejman

  Më 27 nëntor 2017, në emisionin e mëngjesit në Radio Shkupi, musafire ishte kryetarja e AAG-së zonja Ajgyl Sulejman. Temë e bisedës në këtë emision ishte aktiviteti i rradhës që do të realizon Asociacioni për Afirmimin e Gruas për shënimin e “25 nëntorit Dita Ndërkombëtare Kundër Dhunës në Familje” Është viti i gjashtë me rradhë që AAG shënon ketë datë […]

  Në emisionin e mëngjesit në Radio Shkupi, musafire ishte kryetarja e AAG-së zonja Ajgyl Sulejman
 • AAG uron 28 nëntorin, dita e flamurit

  AAG uron 28 nëntorin, dita e flamurit Festat e ditëve të mëdha siç është 28 Nëntori, u japin shpirt ngjarjeve historike, me dëshirën që të jetojmë përherë në harmoni me njëri tjetrin, duke kujtuar me krenari të kaluarën, duke mbrojtur të tashmen, dhe duke ndihmuar të ardhmen, si forcë dhe shtytje për të qenë atdhetarë konsekuent, oratorë e mjeshtër të […]

  AAG uron 28 nëntorin, dita e flamurit
 • PSE S’KA TË NDALUR DHUNA NDAJ GRUAS !? -Mr. Hankush Osmani

  Me rastin e ditës ndërkombëtare kundër dhunës ndaj gruas 25 nëntori  A thua vallë është një qenie njerëzore e dobët, apo ndoshta zëri i saj nuk është i mjaftueshëm për ta ndalur dhe për ti thënë STOP dhunës!? Fatkeqësisht, dhunën po e përjeton aty ku duhet të ndihet më e sigurt, në familje. Dhunues i saj në të shumtën e […]

  PSE S’KA TË NDALUR DHUNA NDAJ GRUAS !? -Mr. Hankush Osmani
 

Ligjëratat/Tribuna/Debate »

AAG edhe këtë vitë shënoi “25 Nëntorin – Ditën Ndërkombëtarë Kundër Dhunës në Familje”

AAG edhe këtë vitë shënoi “25 Nëntorin – Ditën Ndërkombëtarë Kundër Dhunës në Familje”

30/11/2017 at 19:09

Asociacioni për Afirmimin e Gruas edhe këtë vitë shënoi “25 Nëntorin – Ditën Ndërkombëtarë Kundër Dhunës në Familje”, kësaj rradhe në bashkëpunim...

Kurset e fundjavës »

“Bashkë me filloristët përgjatë uikendit”

“Bashkë me filloristët përgjatë uikendit”

02/04/2017 at 19:47

Edhe gjatë këtij uikendi fëmijët fillorist ishin prezent në qendrën e AAG-së në Shkup Edhe gjatë këtij uikendi fëmijët fillorist ishin prezent në qendrën e...

Fushata »

Aktiviteti përmbyllës i fushatës “Vlerësoje jetën,kujdesu për shëndetin”

Aktiviteti përmbyllës i fushatës “Vlerësoje jetën,kujdesu për shëndetin”

09/04/2016 at 20:37

E Premte 08.04.2016 Asociacioni për Afirmimin e Gruas në bashkëpunimin me Forumin Rinor Islam realizoi ligjeratë në qytetin e Kërçovës. Asociacioni për Afirmimin...

Aktivitete të ndryshme »

Ajgyl Sulejman merr titullin magjistër i shkencave juridike, duke mbrojtur temën “E drejta e gruas në ndërtimin e politikave të punës në Republikën e Maqedonisë”

Ajgyl Sulejman merr titullin magjistër i shkencave juridike, duke mbrojtur temën “E drejta e gruas në ndërtimin e politikave të punës në Republikën e Maqedonisë”

29/12/2017 at 16:04

 Më datë 28 dhjetor 2017, në Universitetin FON në Shkup, para komisionit të përbërë nga Prof. Dr. Nazmi Maliqi (Mentor), Prof. Dr. Temelko Risitevski (kryetar komisioni)...

STORIE SUKSESI »

ZAHRA LARI: PRICESHA E AKULLIT ME SHAMI

ZAHRA LARI: PRICESHA E AKULLIT ME SHAMI

06/08/2017 at 18:17

Me integritet, përkushtim absolut dhe energji të palodhshme, 21-vjeçarja Zahra Lari dëshiron të vendos gjurmë pashlyeshëme  për vendin e saj duke përfaqësuar Emiratet...

RRETH GRUAS »

7 fakte mbresëlënës mbi Hatixhen, bashkëshorten e Profetit a.s

7 fakte mbresëlënës mbi Hatixhen, bashkëshorten e Profetit a.s

30/01/2017 at 17:58

-Yasmina Blackburn Shpesh perfshihem ne debate mbi çështjen e grave në Islam. Si vishemi. Si nuk vishemi. Çfarë mendojmë, nuk mendojmë apo duhet të mendonim. Debatoj...